η εταιρεία μας

Εκτύπωση

Η εταιρεία Ι. & Μ. Μάρκου ΑΒΕΕ, εδώ και δεκαετίες, παράγει, επεξεργάζεται και εμπορεύεται μια ευρεία γκάμα χαρτιών συσκευασίας, χαρτιών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης καθώς και συστημάτων καθαρισμού. Σε όλες αυτές τις ξεχωριστές μας δραστηριότητες, υπάρχει ο κοινός παρονομαστής, ότι κάθε δικό μας προϊόν αποτελεί την ιδανική λύση σε κάθε δικό σας πρόβλημα, την ιδανική απάντηση σε κάθε δική σας απαίτηση.

Για τις περισσότερες εμπορικές εταιρίες η στιγμή της οριστικοποίησης μιας πώλησης σημαίνει το τέρμα της προσπάθειας. Για εμάς όμως, τους ανθρώπους της εταιρίας Μάρκου, κάθε πώληση σημαίνει την αρχή μιας καινούριας σχέσης. Μιας σχέσης συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ο βασικός δικός μας στόχος άλλωστε είναι να παραμένουμε σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας, να βελτιωνόμαστε και να καλύπτουμε κατά τον καλύτερο τρόπο την κάθε σας ανάγκη προσφέροντας μια μοναδική σειρά προϊόντων χάρτου, εργαλείων και συσκευών καθαρισμού και υγιεινής για Ξενοδοχεία, Επιχειρήσεις μαζικής Εστίασης, Εταιρίες catering, Τράπεζες, Νοσοκομεία, συνεργεία καθαρισμού κλπ.

Προκειμένου να καλύψει κάθε απαίτηση της αγοράς, η εταιρία ΜΑΡΚΟΥ έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με πρωτοπόρες μικρές και μεγάλες παραγωγικές επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη.

Αυτή η εταιρική φιλοσοφία διέπει τη λειτουργία μας ήδη από το 1940, από την εποχή δηλαδή που ο Γεώργιος Μάρκου έθεσε τις βάσεις της εταιρίας, εισάγοντας χαρτιά συσκευασίας και εκτυπώσεων. Η ίδια φιλοσοφία μας παρακίνησε το 1965 να φέρουμε πρώτοι στην Ελλάδα τις επαναστατικές μεταλλικές συσκευές με τις χάρτινες χειροπετσέτες, αλλά και να δημιουργήσουμε το 1975 μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί Αττικής.

Η εταιρία μας είναι από το 2005 πιστοποιημένη με ISO 9001.

Ο παρών ιστοτόπος σας παρέχει μια πλήρη εικόνα των προϊόντων που παράγουμε και εμπορευόμαστε.

 

Εργοστάσιο εταιρείας

WCAG2 AA Validated

On-Line υπηρεσία σύνθεσης φωνής - Webrhetor TTS Service

Copyright 2011 - 2017 -- Καλώς Ήρθατε.
Developed by TWIN NET
Templates Joomla 1.7 by Wordpress themes free