• 1940 : Ο Γεώργιος Μάρκου ιδρύει την εταιρία.
  • 1940-1965 : Εισάγει και εμπορεύεται χαρτιά συσκευασίας.
  • 1965 : Επέκταση της εταιρίας στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων TISSUE.
  • 1975: Η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητές της παράλληλα με την μεταφορά της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ.
  • 2001: Η εταιρία μετατρέπεται σε Ανώνυμη Βιομηχανική & Εμπορική(ΑΒΕΕ).

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Σκοπός μας είναι να γίνουμε η πιο αξιόπιστη & επιτυχημένη εταιρία στο χώρο χαρτιού και προιόντων καθαρισμού.

Οραμά μας να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη για την προμήθεια υψηλής ποιότητας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, εμπνέοντας κλίμα εμπιστοσύνης προς την I & M ΜΑΡΚΟΥ ΑΒΕΕ.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Η I & M ΜΑΡΚΟΥ ΑΒΕΕ προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων, υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο χαρτιού και καθαρισμού.Παράγει, επεξεργάζεται και εμπορεύεται μία μεγάλη ποικιλία χαρτικών για οικιακή και επαγγελματική χρήση, χαρτιών συσκευασίας  καθώς και συστημάτων καθαρισμού.

Τα προϊόντα μας δίνουν στους πελάτες μας τις ιδανικές λύσεις στα προβλήματά τους καθώς και απάντηση σε όλες τους τις ανάγκες.

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ

Η I & M ΜΑΡΚΟΥ ΑΒΕΕ έχει εγκαταστήσει και χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία για την παραγωγή των προϊόντων της και ακολουθεί αυστηρούς κανόνες και διαδικασίες για τον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών και προϊόντων.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η I & M ΜΑΡΚΟΥ ΑΒΕΕ για να καλύψει όλες τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της έχει επιτύχει συνεργασίες και ειδικές συμφωνίες με μεγάλους οίκους χαρτιού στο εξωτερικό.

Το κλειδί στην επιτυχία της I & M ΜΑΡΚΟΥ ΑΒΕΕ είναι η στενή συνεργασία με τους πελάτες της, τους προμηθευτές της και τους συνεργάτες της.

Τα λογότυπα μας

ARXIKH
unnamed
rapido